Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 грудня відділом фізичної культури та спорту УОГП сумісно з БФ "Локомотив" був проведений Різдвяний кубок з футзалу серед дорослих.

Дата: 26.12.2022 08:55
Кількість переглядів: 97

25 грудня відділом фізичної культури та спорту УОГП сумісно з БФ "Локомотив" був проведений Різдвяний кубок з футзалу серед дорослих.

Мега круто, видовищно, галасливо та неймовірно емоційно було цього дня в спортивному залі, адже учасниками стали команди Державної прикордонної служби, дві команди в/ч А 1536, команда "Фото без описуЛокомотив" та команда "Освіта", які були гарно підготовлені та налаштовані тільки на перемогу.

З самих перших матчів закрутилася інтрига, адже учасники боролись за кожен м'яч, кожен відсоток. Вони грали кожну гру так, наче останню.

На рівність суперників та впертість боротьби показували рахунки, адже переважна більшість матчів закінчувалась з мінімальною перевагою, або взагалі нічиєю.

Та все ж на будь яких змаганнях завжди мусять бути переможці, і ними стали:

1 місце - "Локомотив";

2 місце - Освіта;

3 місце - в/ч А 1536.

Нагородження провів в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський, який також залюбки брав участь у заході.

Всі учасники отримали заряд позитиву, гарний настрій, подарунки та пригостилися гарячою шурпою.

Велика вдячність неймовірній ІРИНІ МАЛОХОВИЧ, яка вже в котрий раз пригощає наших учасників смаколиками!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора