Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 23 грудня, в останню земну дорогу Подільська громада у невимовному горі проводжала свого Героя Стратулата Антона Федоровича.

Дата: 23.12.2022 15:39
Кількість переглядів: 282

Сьогодні, 23 грудня, в останФото без описуню земну дорогу Подільська громада у невимовному горі проводжала свого Героя Стратулата Антона Федоровича.

З самого ранку загиблого Героя зустрічали у с. Липецьке зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати, з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану .

Попрощалися з Антоном Стратулатом невтішна родина, друзі, близькі, бойові побратими, представники міської влади та односельчани.

Заупокійне богослужіння за українським воїном відбулось у Храмі Святого Архангела Михаїла.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на кладовищі біля Храму. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп. Родині Героя передали жовто-блакитне знамено, яким було огорнута труна, як символ держави, якій вірно та до кінця служив Антон.

Смерть Антона Стратулата – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Йому було лише 22 роки, попереду - ціле життя, мрії, плани на майбутнє, які перекреслила цинічна, підла та безжальна війна росії проти України… Вона забрала у батьків - сина, у донечки - батька, у військовослужбовців — побратима і друга, у нашої громади та країни - Захисника, воїна, цвіт української нації, нашу підтримку та опору.

Україна переможе й настане мир, допоки є Герої, які власними грудьми захищають рідну землю. Коли Захисники віддають найцінніше, що може мати людина, – життя - болить щораз.

Щиро співчуваємо рідним і близьким Героя. Доземно вклоняємося родині, яка виховала справжнього патріота та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Пам'ять про подвиг Антона Федоровича Стратулата завжди житиме в наших серцях. Не забудемо та не пробачимо жодному із цих нелюдів-рашистів!

Вічна пам'ять Герою-Захиснику Антону Стратулату!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора