Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 грудня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств.

Дата: 20.12.2022 14:13
Кількість переглядів: 125

19 грудня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств.

У ході робочої зустрічі присутні Фото без описузвітували про проведену роботу за тиждень, що минув, а також запланували роботу на поточний тиждень.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються заяви та скарги від мешканців громади.

-КВЕП «Подільськводоканал»: Протягом минулого тижня перебоїв із водопостачанням не було. Ті аварійні ситуації, які виникали – оперативно ліквідовані.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»: Через прориви на тепломережах, аварійна служба підприємства працює у посиленому режимі. Для безперебійної подачі тепла у домівки подільчан в умовах відключення електроенергії, малі котельні продовжують працювати на резервному живленні від генераторів.

-КНП МОК «Чиста громада»: Комунальники щодня упорядковують нашу громаду. Прибираються вулиці, площі, паркові зони тощо. Проводиться поточний ремонт лотків водовідведення у мікрорайонах міста. Також працівники підприємства провели розчистку сміттєзвалища, що у м-ні «Торговиця».

-КО «Міськсвітло» працює у звичайному режимі.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс»: Працівники підприємства продовжують утримувати у належному стані кладовища.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо.

-Управління освіти і гуманітарної політики: За тиждень у подільського школярства розпочинаються зимові канікули. Працівники Подільського районного управління поліції та 25 державного пожежно-рятувального загону проводять для учнів бесіди щодо безпечного поводження під час канікул.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Фахівцями щоденно контролюється робота громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (складено 2 протоколи).Фото без опису

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я: Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2140. Спеціалісти надають консультації жителям громади щодо виплати всіх видів державної допомоги.

-Центр надання адміністративних послуг: Основний напрямок роботи – прийом заяв на виплату пільг та субсидій. Також опрацьовуються заяви щодо виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора