Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення конкурсу на визначення Виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади

Дата: 19.12.2022 16:46
Кількість переглядів: 226

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про проведення конкурсу

на визначення Виконавця послуг

з вивезення  твердих побутових

відходів на території Подільської міської

територіальної громади 

 

Відповідно до Закону України «Про відходи», Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів»,  постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173 «Питання  надання послуг з вивезення побутових відходів», керуючись п.п. 6, п «а» ст.30, ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Затвердити Умови проведення конкурсу на визначення Виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади (додаються).

2. Затвердити конкурсну документацію на визначення Виконавця послуг  з вивезення твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади (додається).

3. Затвердити склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на визначення Виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади (додається).

4. Провести конкурс на визначення Виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади.

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області № 17 від 22.02.2022 р. «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення  твердих побутових відходів на території Подільської міської територіальної громади».

6. До визначення переможця конкурсу, залишити право на виконання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території  Подільської міської територіальної громади за комунальним некомерційним підприємством «Муніципальна обслуговуюча компанія «Чиста громада» Подільської міської ради Подільського району Одеської області,  згідно рішення виконавчого комітету  Подільської міської ради Подільського району Одеської області № 359 від 04.11.2022 р. «Про виконання послуг з вивезення  ТПВ на території Подільської міської територіальної громади».

7. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному ВЕБ-сайті Подільської міської територіальної громади.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                          Олег АЛБАНСЬКИЙ

 

16.12.2022 р.

    № 416.

ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора