Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДАРУЄМО ДІТЯМ РАДІСТЬ!

Дата: 19.12.2022 16:38
Кількість переглядів: 321

Наші діти заслуговують на диво, на приємні емоції, на казку. Навіть попри війну та вибухи. Зараз діти потребують позитиву ще більше. День Святого Миколая традиційно відкриває час новорічних свят. Тож, саме сьогодні у Подільській громаді відбулися перші такі заходи.Фото без опису

У кожному мікрорайоні міста напередодні встановили новорічні ялинки, до прикрашання яких і долучилися маленькі подільчани. Зазначимо, іграшки, які вже прикрашають новорічні красуні, виготовлені власноруч учасниками майстер-класів «Подарунки на ялинку».

Далі дітки кружляли у таночках під веселі новорічні пісні, а також писали Святому Миколаю листи із своїми найзаповітнішими мріями. За це в нагороду від Миколая отримали подарунки, від яких на обличчях маленьких українців з’явилася щаслива усмішка, непідробна дитяча радість.

Головна мета заходів - подарувати дітям хоча б краплинку щастя і справжнього передноворічного дива, щоб дитячі очі світилися радістю та вірою. Сьогодні в серцях і душах найменших жителів громади з’явився ще один привід повірити нам, дорослим, у щасливе майбутнє у вільній, незалежній Україні.

Дякуємо працівникам Управління культури і туризму за чудову організацію свята для дітей!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора