Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружба без кордонів: відбулась онлайн-зустріч керівництва громади із муніципальною радою м. Вінтерсвейк (Нідерланди).

Дата: 19.12.2022 14:38
Кількість переглядів: 111

Дружба без кордонів: відбулась онлайн-зустріч керівництва громади із муніципальною радою м. Вінтерсвейк (Нідерланди).

За більше, ніж 9 місяців від початку повномасштабного вторгнення, світ, як ніколи, об’єднався, аби протистояти російській агресії.Фото без опису

Усвідомлюючи важливість налагодження міжнародних зв’язків в умовах протистояння рф, міська влада на чолі з виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським робить усе можливе для налагодження партнерських відносин з закордонними муніципалітетами. Як показала практика, партнерство між громадами є найбільш ефективним у нинішній ситуації.

На початку зустрічі очільник громади звернувся до представників муніципальної ради Вінтерсвейка та подякував їм за підтримку, розуміння і готовність допомагати.

«Сьогодні всі наші зусилля спрямовані на підтримку військових та переселенців. Тож такі контакти нам дуже важливі. Розраховуємо, що разом ми зможемо зробити значно більше і краще для наших міст і країн», - зазначив Олег Албанський.Фото без опису

Далі сторони конструктивно обговорили питання, що стосуються функціонування та діяльності в різних сферах життєдіяльності Подільської громади, поділилися досвідом, як вирішуються актуальні питання, що виникають в життєдіяльності громад, обговорили шляхи співробітництва та укладання партнерських відносин, а також розповідали про те, як організовано роботу із переселенцями.

На завершення обговорили плани продовження подальшої співпраці. Такі побратимські відносини дадуть новий поштовх спільним проектам у галузі освіти, культури, системи охорони здоров’я та залучення інвестицій для повоєнного розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора