Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покладання квітів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 12:13
Кількість переглядів: 146

Сьогодні, 14 грудня, біля пам’ятного знаку Героям-Чорнобильцям відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цього дня у 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком. Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик — захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС енергоблоку.

Віддали шану загиблим ліквідаторам керівництво Подільської громади, представники підприємств, установ та організацій, Союзу «Чорнобиль», Подільського районного управління поліції, 25 державного пожежно-рятувального загону та громадськість.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять учасників ліквідації аварії, які врятували світ ціною власного життя та та поклали квіти до пам'ятного знаку.

Пам'ять немає строку давності. У наших серцях, у серцях прийдешніх поколінь житимуть імена тих, хто собою захистив світ від атомного лиха, хто передчасно пішов від нас, уражений Чорнобилем. Вічна пам’ять загиблим Героям Чорнобиля! Пам’ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора