Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Малі котельні КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» повністю забезпечені генераторами для безперебійної подачі тепла у домівки подільчан.

Дата: 14.12.2022 11:27
Кількість переглядів: 100

Малі котельні КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» повністю забезпечені генераторами для безперебійної подачі тепла у домівки подільчан.

Так, генератори різної потужності підключені ще на трьох котельнях. За словами фахівців, їх цілком достатньо для автономної роботи об'єктів.

Тобто всі малі котельні, які Фото без описузабезпечують місто централізованим опаленням, зможуть працювати і подавати тепло на випадок відсутності електроенергії протягом довшого часу.

В рамках робочого візиту, міські котельні відвідав і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

«Ми повинні бути готові до того, що знову можуть виникнути надзвичайні ситуації, адже ворог ні перед чим не зупиняється і можливі нові удари по критичній інфраструктурі. З відповідними підприємствами вже відпрацьовано алгоритми, як діяти в тих чи інших критичних ситуаціях. Найголовнішим завданням було забезпечити генераторами саме малі котельні нашого теплового господарства, адже у випадку повного знеструмлення та під час вимкнень електороенергії за графіком малі котельні зупиняються, а великі продовжують працювати. Тож, у разі відключення світла, дані прилади за лічені секунди можуть розпочати роботу та забезпечити безперебійне постачання тепла», - зазначив очільник громади.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора