Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Разом до Перемоги: Працівники Торгового Дому «Імперія Холоду» передали черговий автомобіль Збройним Силам України.

Дата: 13.12.2022 16:55
Кількість переглядів: 140

Разом до Перемоги: Працівники Торгового Дому «Імперія Холоду» передали черговий автомобіль Збройним Силам України.

Допоки триває війна, на фронті зберігається гостра потреба в автомобілях, адже під час ведення бойових дій чимало машин потрапляють під обстріли та знищуються.

Як розповідають благодійниФото без описуки, всі автівки ремонтуються та приводяться в належний технічний стан. Найголовніше, кажуть, щоб ці машини допомогли і наші воїни поверталися як найшвидше живими додому.

Зазначимо, це вже 17 автомобіль, придбаний на кошти працівників ТД «Імперія Холоду».

Крім того, дякуючи Людмилі Татар, волонтерці загону «Паляниця» та Зої Осіповій, транспортний засіб завантажили ще й різноманітними смаколиками дФото без описуля Захисників. А найменші жителі громади, подільські школярі, передали українським бійцям теплі шкарпетки, головні убори, оберіги, створені дітками власноруч та консервацію, які були зібрані під час благодійної акції «Теплий подарунок для військових ЗСУ».

Сподіваємося, що автівка служитиме добре та допомагатиме нашим Захисникам виконувати бойові завдання, смаколики від подільських майстринь дозволять відчути дім навіть за сотню кілометрів на фронті, а подарунки від малечі зігріватимуть у найтяжчі хвилини.

Слава Україні!

Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора