Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 12.12.2022 15:54
Кількість переглядів: 175

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, директорів комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів міської ради.

Під час робочої зустрічі було поруФото без описушено головні завдання, що зараз стоять перед комунальниками та фахівцями інших галузей.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються скарги та заяви від населення. Продовжується робота і у напрямку оцифрування земель громади, що дозволить здійснювати моніторинг за діяльністю сільгоспвиробників, контроль за сплатою податків та ефективно управляти земельними ресурсами.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» поінформувала, що протягом минулого тижня серйозних аварійних ситуацій на мережах водопостачання та водовідведення не виникало. Аварію на центральному колекторі, що знаходиться на території Подільського міського ринку, було оперативно ліквідовано.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працює у звичайному режимі. Продовжується робота із забезпечення малих котелень генераторами.

-Працівники КНП «МОК «Чиста громада» щоденно впорядковують нашу громаду. Прибираються вулиці, площі, паркові зони, вивозиться сміття. Крім того, проводиться розчистка лотків водовідведення. На випадок негоди, на підприємстві чергує група спеціалістів, аби одразу ліквідовувати наслідки ожеледиці та снігопаду.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо. У посиленому режимі працюють електрики підприємств, адже через аварійні та екстрені відключення електроенергії у багатоповерхових житлових будинках виникають аварійні ситуації із електричними мережами.Фото без опису

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заощадження електроенергії. Фахівці Управління співпрацюють із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

- Заклади освіти громади звикають до роботи під час екстрених відключень електроенергії. Дещо складна ситуація для тих учнів, які навчаються дистанційно. Також подільське школярство взяло активну участь у благодійній акції «Теплий подарунок для військових ЗСУ», в ході якої було зібрано багато теплих шкарпеток та головних уборів для наших Захисників. Ці подарунки від малечі передадуть на передову.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Фахівцями здійснюється прийом заяв на отримання всіх видів державної допомоги, проводиться роз’яснювальна робота. Продовжується і робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2124.

-Центр надання адміністративних послуг розпочав прийом заяв на отримання пільг та субсидій.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Захворюваність на Covid-19 не збільшується. На цьому тижні лікарів первинки здійснюватимуть виїзні прийоми у села громади.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів надано ряд доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора