Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзне засідання Координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

Дата: 09.12.2022 15:21
Кількість переглядів: 161

9 грудня відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань дітей, сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Подільської міської ради Подільського району Одеської області, на базі Липецького старостинського округу.Фото без опису

На засіданні були розглянуті наступні питання:

1. Про організацію виховної роботи в закладах загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади щодо попередження булінгу та нещасних випадків в учнівському колективі.

2. Про проведену роботу щодо запобігання та протидії домашньому насильству на території Липецького старостинського округу дільничим офіцером.

3.Патронатна сім'я – одна з форм виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

При обговоренні було заслухано інформацію про виконану роботу за звітний період, а також заплановані заходи для подальшої взаємодії спрямованої на протидію домашнього насильства в сім'ях, психологічної підтримки осіб постраждалих від насильства та попередження протиправних дій та нещасних випадків в родинах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора