Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДА ВТРАЧАЄ КРАЩИХ: провели в останню путь мужнього воїна Віталія Михайловича Рогачевського.

Дата: 08.12.2022 13:58
Кількість переглядів: 172

Кривава війна з російськими терористами щодня обриває життя вірних синів та доньок українського народу.

Сьогодні Подільська громада пФото без описуровела в останню путь Захисника України, щирого патріота своєї держави Віталія Михайловича Рогачевського.

Він один з перших пішов захищати нас, рідну землю від рашиської навали, тому, що захист рідної держави від ворога він вважав своїм обов’язком, який з честю виконав та віддав за Україну найдорожче - своє життя.

Останню шану віддали Віталію скорботна родина, друзі, знайомі, бойові побратими, представники міської влади та велелюдна громада. Всі молилися за душу загиблого земляка та мужнього воїна. Чин похорону відправив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько, який виголосив проповідь і закликав молитись та пам‘ятати Героїв, котрі віддають власне життя, захищаючи рідну землю від ворога.

Велика ціна такої бажаної Перемоги.. Віталій Рогачевський на вівтар свободи наших дітей поклав своє життя. А ми завжди будемо у неокупному боргу перед героїзмом та самопожертвою нашого Героя.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Героя України. Схиляємо голови та шануємо кожного, хто віддав своє життя за свободу і любов до рідної землі. Вічна та світла пам’ять Захиснику українського народу Рогачевському Віталію Михайловичу!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора