Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Закрите засідання двадцять другої сесії Подільської міської ради.

Дата: 07.12.2022 16:18
Кількість переглядів: 129

Сьогодні, 7 грудня, під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось закрите засідання двадцять другої сесії Подільської міської ради.

На початку пленарного засідання очільник громади привітав народних обранців із Днем місцевого самоврядування та побажав мирного українського неба, міцного здоров’я та сил у відстоюванні потреб та інтересів громади. Також депутатам міськради були вручені Почесні грамоти.Фото без опису

Далі, після затвердження порядку денного, депутати приступили до роботи.

З найголовнішим питанням, яке стосується внесення змін та доповнень до Програми цивільного захисту та пожежної безпеки Подільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий.

росія обрала тактику "холодомору" для українських міст та українського народу. Терористи всіма силами намагаються знищувати критично важливі об'єкти енергопостачання, щоб українці замерзали, потерпали від відсутності електроенергії, води та водовідведення. Тому у Подільській громаді особливу увагу приділяють облаштуванню «Пунктів незламності» та пунктів обігріву. Постійно діючими на території громади працюють «Пункти незламності» у Виконавчому комітеті Подільської міської ради, міському Будинку культури, ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, 25 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській області та Будинку культури у с. Липецьке.

Вони створені для того, щоб в умовах надзвичайної ситуації забезпечити найнеобхіднішими потребами жителів. Наприклад, якщо у мешканців не буде можливості зігрітися вдома, відсутня електроенергія, не працює опалення, то зігрітися вони зможуть у цих пунктах, там же - зарядити свої телефони, щоб бути на зв’язку.  

Рішенням передбачається планування виділення коштів на подальше дооблаштування «Пунктів незламності». Депутати прийняли його одноголосно.

З метою забезпечення безперебійної роботи підприємств у разі припинення роботи об’єднаної енергетичної системи України та недопущення залишення населення без послуг з теплопостачання, водопостачання і водовідведення також погоджено рішення про надання дозволу керівникам підприємств, установ та організацій комунальної форми власності на закупівлю або оренду техніки та обладнання.

Розглядалися й інші питання, з яких прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора