Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 09:35
Кількість переглядів: 104

Шановні колеги, депутати Подільської міської ради всіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем місцевого самоврядування!

Війна змінила життя українців. Перед владою постали нові виклики. Ми змінили вектор своєї роботи на підтримку Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді. Попри всі складнощі та завдячуючи самовідданості, активній грФото без описуомадянській позиції всіх працівників органів місцевого самоврядування ми продовжуємо працювати і на розвиток громади та благо її жителів. Зазначу, що це свято стосується кожного мешканця Подільської громади, адже разом ми вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові наших сіл та міста.

З цим професійним святом я радий привітати колег - працівників апарату Подільської міської ради, депутатський корпус та всіх причетних. Дякую вам за компетентність, відповідальність у справі розбудови Подільської міської територіальної громади. Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток.

Від щирого серця бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів та нових трудових звершень.

Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів громади. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи!

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою, секретар Подільської міської ради - виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора