Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

Дата: 06.12.2022 15:29
Кількість переглядів: 148

Сьогодні одне з найважливіших свят року – День Збройних Сил України. Саме наші військові завжди були опорою держави й нині живим щитом захищають мирні міста і села та крок за кроком звільняють українську землю від ворогів. З початком повномасштабної війни російських окупантів проти нашої держави тисячі хлопців і дівчат поповнили лави ЗСУ та зі зброєю в руках виборюють наше право бути вільними людьми, жити у незалежній країні.Фото без опису

Під час урочистого заходу у Подільському районному центрі комплектування та соціальної підтримки привітали мужніх захисників і захисниць України виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, депутат Одеської обласної ради Олександр Маланюк, заступник міського голови Людмила Задорожна та депутат Подільської міської ради Максим Вакула.

До присутніх звернувся очільник громади:

«Ви, наші військові, втілення багатовікової бойової звитяги українського народу, наша опора, надія та гордість, взірець для наслідування. Я щиро дякую Вам за службу, вірність народу України, силу духу, відвагу та самопожертву», - Олег Албанський.

Опісля Почесними грамотами Подільського міського голови за бездоганну службу, мужність, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних Сил України були нагороджені найкращі військовослужбовці.

Далі до винуватців свята звернувся Олександр Маланюк, депутат Одеської обласної ради. Він зазначив, що сила українських військових – у хоробрості й честі, любові до Батьківщини й готовності стати на її захист за першою ж потребою, а також подякував за службу, вірність народу України, силу духу, відвагу та самопожертву.

Від імені голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, військовим були вручені Почесні грамоти. А цінними подарунками Одеської облради були нагороджені Андрій Щенсний, начальник Подільського РТЦК та СП та Наталія Черновалюк, начальник служби інфраструктурного забезпечення логістики ВЧ А7346.

Від себе особисто, Олександр Михайлович вручив особовому складу Подільського РТЦК та СП обладнання супутникового інтернету (Starlink).

У свою чергу Андрій Щенсний, начальник Подільського районного центру комплектування та соціальної підтримки, вручив Подяки у наданні всебічної підтримки та за вагомий внесок у спільну справу по захисту нашої Батьківщини та з нагоди Міжнародного Дня волонтера та Дня Збройних Сил України волонтерам Подільщини, а також Олегу Албанському, Олександру Маланюку та Максиму Вакулі.

Почесними грамотами Подільського міського голови були нагороджені військовослужбовці Військової комендатури військових сполучень залізничної станції, Військової служби правопорядку м. Подільськ, військової частини А 0173 та Державної прикордонної служби України.

Приєднуємося до привітань! Шановні військовослужбовці! Ви – справжні Герої, які довели усьому світові, що українці незламний народ й нікому не дозволять плюндрувати свою землю. Нехай Ваша відданість країні прокладе шлях до миру та спокою на нашій землі!

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора