Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання секретаря Подільської міської ради - виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із Днем Збройних Сил України.

Дата: 06.12.2022 09:10
Кількість переглядів: 104

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці Української держави! Дорогі ветерани!

Сердечно вітаю Вас із Днем Збройних Сил України!

Ви – наші захисники та опора нашої рідної України. Спокій наших домівок, спокій наших рідних і близьких – у Ваших надійних, сильних руках.Фото без опису

Вже вісім років війни на Сході та дев’ять місяців від повномасштабного вторгнення російських терористів, День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. І тисячі наших воїнів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. Сьогодні Україна довела, що має сильну та боєздатну армію, яка здатна захищати її кордони, територіальну цілісність та суверенітет. Спокій кожного з нас. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні – сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави. Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет нашої держави!

На жаль, серед наших земляків, подільчан є ті, хто загинув у боротьбі з російським ворогом, – пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв і низько схиляю голову.

Від імені великої родини Подільської громади хочу висловити слова вдячності всім, хто сьогодні несе службу в лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мільйонів українців. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

Ви – це щит безпеки нашої держави. Військовослужбовці Збройних Сил України – це наша гордість, сила і мужність. Український народ довіряє Вам – своїм військовим, адже Ви забезпечуєте надійну оборону, недоторканність Української держави, і за це Вам велика подяка та наш земний уклін!

Бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, міцного здоров’я та скорішої Перемоги над ворогом!

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!

З повагою та найщирішими побажаннями, секретар Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора