Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щиро вітаємо із Міжнародним днем волонтерів!

Дата: 05.12.2022 08:36
Кількість переглядів: 115

Шановні волонтери та небайдужі люди Подільщини! Щиро вітаю Вас із Міжнародним днем волонтерів.

Багато років діяльність українських волонтерів є прикладом для кожного. Сьогодні, в умовах збройної агресії російських окупантів проти нашої держави, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають Україні, суттєво збільшилася.Фото без опису

Ви стали янголами-охоронцями для Захисників України, адже на Вас тримається міць нашої армії, саме від Вашої турботи зігрівається серце кожного військового, саме Ви даруєте надію та допомагаєте відчути людське тепло. Ви допомагаєте та простягаєте руку переселенцям, наповнюєте надією зневірені серця. Завдяки Вашій праці світ стає кращим.

Саме завдяки Вам - українським волонтерам, Вашій шляхетній жертовності, активній громадянській позиції та фанатичній відданості справі – Україна продовжує виборювати свою Незалежність та обо'зково вистоїть!

Сьогодні, у Міжнародний день волонтерів, хочу подякувати кожному з Вас за активність, людяність та безкорисливу працю. Нехай Ваше добро завжди повертається до Вас сторицею!Хай Бог береже Вас та Ваші родини!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Слава волонтерам!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора