Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада у виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського. Керівництво громади готується до всіх можливих сценаріїв.

Дата: 28.11.2022 11:47
Кількість переглядів: 124

Російські терористи не відмовились від ідеї занурити українців у повну пітьму та холод, а відтак продовжуватиме гатити по нашій інфраструктурі. 

Керівництво Подільської міської територіальної громади готується до різних сценаріїв. Алгоритм дій у разі надзвичайної ситуації сьогодні вкотре обговорювали під час наради виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із заступниками, директорами комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.  

Нагадаємо, що у місті продовжують функціонувати два “ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ” та три пункти обігріву. У короткій перспективі їх стане більше. За словами очільника громади, для зручності мешканців Подільська такі пункти обігріву працюватимуть у кожному мікрорайоні міста, щоб в разі абсолютного відключення енергетичних систем, люди могли отримати допомогу, зігрітися, випити гарячого чаю, підзарядити свої гаджети, отримати доступ до Інтернету, інформацію про ситуацію, а також передати інформацію своїм рідним, близьким, знайомим. Приміщення живитимуться електрикою від генератора. 

Крім того, пункт обігріву функціонуватиме і у с. Липецьке.  

Тримаймо стрій і не маємо втрачати віри!

Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора