Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Подільської громади схиляють голови в пошані, проводжаючи в останню путь свого Захисника..

Дата: 22.11.2022 14:12
Кількість переглядів: 130

Кожна війна має своїх Героїв та, на жаль, забирає найкращих та найвідважніших. Вже вкотре жителі Подільської міської територіальної громади схиляють голови в пошані, проводжаючи в останню путь свого Захисника..Сьогодні на головній площі Подільська відбулось прощання із нашим земляком, вірним сином своєї Батьківщини Романом Володимировичем Ступницьким. Фото без описуМужньо і непохитно, до останнього свого подиху боронив наш Захисник Україну, зі зброєю в руках відстоював свободу та майбутнє кожного українця. Роман мав повернутись до рідної домівки з довгоочікуваною перемогою України, радіти успіхам своїх діточок, але його життя обірвалося 18 березня.

Провести в останню путь Романа Ступницького прийшли рідні та близькі, друзі, побратими, представники міської влади та вдячні земляки. Ставши на коліна, всі віддали останню шану загиблому Герою.

Нестерпно боляче усвідомлювати якою дорогою ціною виборює Україна свою свободу..Безжальна війна російських терористів проти нашої держави забрала життя бійця, його мрії та сподівання. Жодні слова не здатні зменшити біль, який відчувають рідні загиблого Воїна. Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Романа. Сили та Божої допомоги перенести Вам цей неймовірний біль втрати.

Низький уклін нашому Захиснику! Вічна Пам'ять та Слава!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора