Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада із заступниками, директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради.

Дата: 21.11.2022 16:32
Кількість переглядів: 91

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із заступниками, директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради.Фото без опису

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Присутні доповіли про ситуацію на підприємствах та озвучили нагальні питання на поточний тиждень.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються заявки та скарги від жителів. Крім того, продовжується співпраця із представниками сервісу для отримання аналітики про земельні ділянки, їх власників, користувачів та терміни оренди «Вкурсі землі» щодо реалізації цієї програми на території Подільської громади.

-КВЕП «Подільськводоканал» безперебійно надає послуги водопостачання населенню. На випадок виникнення надзвичайних ситуацій підприємство забезпечено генераторами.

-Працівники КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» виконують заявки від мешканців багатоквартирних будинків. Опалювальний період проходить стало.

-Ніч проти неділі видалася сніжною, тому працівники «Муніципальної обслуговуючої кампанії «Чиста громада» із спец. технікою з’явилися на міських дорогах ще вдосвіта. Прибирали від негоди дороги та тротуари. Крім того, на випадок ожеледиці підприємство повністю забезпечено піском. Продовжується і робота з розчищення лотків водовідведення.

-КО «Міськсвітло» працює у звичайному режимі. Проводиться технічне обслуговування трансформаторних підстанцій.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному стані кладовища громади.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо.

-Заклади освіти громади адаптуються до екстрених та стабілізаційних відключень електроенергії. Дещо складна ситуація для тих учнів, які навчаються дистанційно. Хоч графіки відключень є, реальні відключення світла часто не збігаються з ними. Учителі діють за ситуацією.  

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заощадження електроенергії. Фахівці Управління співпрацюють із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

- Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах. На обліку перебуває 153 родини. З ними проводиться відповідна соціальна робота. Сім’ям, які опинилися Фото без описуу складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеним особам надається гуманітарна допомога.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Надаються консультації щодо отримання різних видів державної допомоги тощо. Продовжується робота і з ВПО, яких у громаді зареєстровано 2042 особи.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг проводять роз’яснювальну роботу із внутрішньо переміщеними особами щодо виплати державної допомоги.

 -Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. На лікуванні у сімейних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги 8 пацієнтів із підтвердженим захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19. Лікарі первинки проводять виїзні прийоми і у селах громади.

Наприкінці наради, очільник громади звернув увагу присутніх на тому, що енергетична ситуація в Україні після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури залишається надскладною. Але це не зламає нас. Ми розуміємо, що це все важко, незручно, некомфортно, але уявімо собі, в яких умовах зараз воюють наші Збройні Сили, захищаючи кожного з нас, ризикуючи життям та здоров’ям. Тому кожен має згуртуватися на тому місці, де працює, навчається та проживає.  Кожен кіловат – на вагу золота. Необхідно максимально економити електроенергію!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора