Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покладання квітів з нагоди Дня Гідності і Свободи.

Дата: 21.11.2022 15:16
Кількість переглядів: 96

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи, який докорінно змінив наше бачення, розуміння вибору. Українці чітко показали, що прагнуть європейського шляху та свободи. І цей вибір став ключовим у 2022 році. Нині нам доводиться боротися за кожен кілометр української землі. Найкращі сини та доньки гинуть за Україну.Фото без опису

Сьогодні відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку нашим загиблим Героям за участі міської та районної влади, представників підприємств, організацій та військових.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також всіх оборонців України, які загинули захищаючи рідну землю.

Настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько та учасниками заходу прочитали спільну молитву за Україну та наших Захисників.

Низький уклін усім, хто захищав незалежність України на Майдані і зараз захищає її на фронті. Разом вистояли на Майдані – разом переможемо і у війні! Свобода варта того, щоб за неї боротися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора