Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сервісні центри МВС долучилися до загальнонаціональної акції «Здай кров — врятуй життя».

Дата: 21.11.2022 08:24
Кількість переглядів: 111

Збройна агресія росії докорінно змінила все наше життя. Незважаючи на всю ту біль, весь розпач, всі жахи, від яких потерпають українці, ми демонструємо справжню єдність та незламність духу.Фото без опису

У рамках Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху сервісні центри МВС долучилися до загальнонаціональної акції «Здай кров — врятуй життя». Наші працівники свідомо та вмотивовано долучилися до донорського руху і протягом тижня в різних областях щодня здавали донорську кров та плазму.

Волонтерський рух став невід’ємною частиною національного коду українців, а донорство — це надзвичайно важлива його складова, що рятує життя багатьох людей. 

В Україні постійно був дефіцит донорської крові та її компонентів, а наразі, це питання стало особливо гострим. Адже кожного дня до лікарень прибувають наші поранені бійці, що захищають та відстоюють суверенні кордони нашої держави. Від військових дій страждають цивільні люди, діти, також донорської підтримки потребують і потерпілі внаслідок дорожніх аварій. Не скасувала війна й онкологічних захворювань та планових операцій, тому, потреба в донорстві залишається високою аж до Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора