Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчий колектив КП "Телекомпанія "ПЕТ" привітали із професійним святом.

Дата: 16.11.2022 16:15
Кількість переглядів: 93

16 листопада своє професійне свято відзначають працівники сфери радіо, телебачення та зв’язку. З цієї нагоди виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та перший заступник міського голови Олена Музичук привітали колектив КП «Телекомпанія «ПЕТ».Фото без опису

Творча група «Подільського ефірного телебачення» щодня всебічно висвітлюють актуальні аспекти життєдіяльності громади, цікаві факти її творчого та культурного розвитку. У центрі об’єктиву - люди, подільчани, які кожного дня роблять свій край затишнішим та гарнішим! В умовах збройної агресії рф проти нашої держави, ми усі побачили, наскільки засоби масової інформації є важливими. Кожен працівник радіо і телебачення зараз веде свою війну, але на інформаційному фронті.

Олег Албанський подякував колективу за професіоналізм, креативність, розуміння, системний діалог та нелегку роботу та нагородив найкращих працівників Почесними грамотами міського голови.

Бажаємо усім працівникам радіо, телебачення та зв’язку здоров’я та наснаги, творчих звершень, незламності духу і перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора