Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочий тиждень розпочався щотижневою нарадою під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 14.11.2022 15:26
Кількість переглядів: 156

Робочий тиждень розпочався щотижневою нарадою під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств. У ході зустрічі обговорювали плани на поточний робочий тиждень та підбиття підсумків роботи за минулий.Фото без опису

На початку наради очільник громади зауважив, що військово-політична ситуація у регіоні контрольована. Але зберігається загроза ракетних ударів, тому не варто нехтувати сигналами «Повітряної тривоги».

‼️Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади було здійснено 4 рейдові перевірки по мікрорайонам міста. Також працівниками Департаменту опрацьовано заяви та скарги мешканців у с. Липецьке.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» поінформувала, що протягом минулого тижня перебоїв із водопостачанням не було. Всі питання вирішуються у робочому порядку.

-Працівники КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» оперативно ліквідовують аварійні ситуації, які виникають на теплових мережах.

-«Муніципальна обслуговуюча компанія «Чиста громада» продовжує утримувати у належному санітарному стані Подільську громаду. Щоденно прибираються вулиці, площі, паркові зони тощо. У листопаді роботи у подільських комунальників стає в рази більше. Прибирання опалого листя почалося ще у жовтні і триває дотепер.

-Працівники КО «Міськсвітло» проводять технічне обслуговування ліній електропередач. Як і в місті, вуличні ліхтарі на сонячних батареях встановлено у с. Липецьке.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» завершує прибирання опалого листя на кладовищах.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують працювати по заявкам від жителів. Проводиться ремонт під’їздів, покрівель та вентканалів багатоповерхівок, виконується прибирання на закріплених територіях та вивозиться сміття.

-Подільський міський ринок розпочинає працювати за зимнім часом. Початок роботи ринку з 7:00.

-Управління освіти та гуманітарної політики: заклади освіти громади працюють з урахуванням вимог безпеки. Продовжується активна робота із молоддю та внутрішньо переміщеними особами.

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. На маршрути виходять 15 автобусів. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції Фото без описуздійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Продовжується і співпраця із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. 102 особи із числа внутрішньо переміщених перебувають на обліку в Центрі зайнятості, 26 – працевлаштовано.

-Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах. На обліку перебуває 149 сімей. З ними проводиться відповідна соціальна робота.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Надаються консультації щодо отримання різних видів державної допомоги тощо. Продовжується робота і з ВПО, яких у громаді зареєстровано 2031 особа.

- Фахівці Центру надання адміністративних послуг консультують та опрацьовують заяви для виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів. Надаються й інші види адміністративних послуг.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. На лікуванні у сімейних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги 20 пацієнтів із підтвердженим захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19. Лікарі первинки проводять виїзні прийоми і у селах громади.

‼️Наприкінці наради Олегом Албанським було наголошено на необхідності економії електроенергії, адже розумне енергоспоживання кожного дасть додаткову стабільність енергосистемі.‼️


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора