Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із представниками міжнародної організації «FHI 360».

Дата: 11.11.2022 10:55
Кількість переглядів: 1453

Днями виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та заступник міського голови Людмила Задорожна провели робочу зустріч із представниками міжнародної організації «FHI 360».Фото без опису

«FHI 360» — це міжнародна некомерційна організація, яка працює над покращенням здоров’я та благополуччя людей у США та по всьому світі.

В Україні організація працює з 2012 року і зараз розширює свою діяльність задля допомоги населенню в умовах війни. Найбільший фокус діяльності організації зосереджено на медичній допомозі та соціальній підтримці.

Представники «FHI 360» зустрілися і з головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги Любов’ю Мемей і попередньо визначили шляхи співпраці, а саме огляд профільними сімейними лікарями «FHI 360» внутрішньо переміщених осіб як на території міста, так і у селах громади.

Сторони обговорили питання, визначили попередні вектори співпраці та подальший план допомоги нашим співгромадянам, які були змушені залишити свої домівки через збройну агресію рф.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора