Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 листопада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада.

Дата: 07.11.2022 14:03
Кількість переглядів: 152

7 листопада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада за участі заступників, директорів комунальних підпФото без описуриємств та керівників структурних підрозділів міської раді, в ході якої були заслухані та обговорені підсумки проведеної роботи за минулий тиждень.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та балгоустроєм громади проводяться щотижневі рейдові перевірки. Крім того, опрацьовуються заяви від мешканців. Відбуваються виїзди по скаргам громадян.

-У Подільській громаді стартував опалювальний сезон. Всі котельні працюють у повному обсязі, зазначила адміністрація КВЕП «Подільськтеплокомуненерго».

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Всі аварійні ситуації на мережах водопостачання ліквідовуються.

- Порядок на вулицях громади – зона відповідальності працівників «Муніципальної обслуговуючої компанії «Чиста громада». Працівники підприємства щоденно прибирають вулиці, площі, зони відпочинку тощо. Також із залученням спецтехніки виконується прибирання опалого листя. Проводиться і розчищення лотків водовідведення.Фото без опису

-КО «Міськсвітло» проводить технічне обслуговування ліній електропередач. Звертаємо увагу жителів міста на те, що відсьогодні світлофорні об’єкти працюватимуть з 7:00 до 21:00.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у звичайному режимі. Проводиться ремонт під’їздів, покрівель та вентканалів багатоповерхівок, виконується прибирання на закріплених територіях та вивозиться сміття.

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. На маршрути виходять 15 автобусів. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Всього складено 130 протоколів. Продовжується і співпраця із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. 

- У подільських школах продовжує діяти гнучка форма навчання. Вона є змішаною: діти вчаться і онлайн, і офлайн. У заклади освіти подали тепло.

-Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами, які опинилися у складних життєвих обставинах. Фахівці центру надають соціальний супровід, а також надають гуманітарну допомогу як вимушеним переселенцям, так і вразливим категоріям населення.Фото без опису

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Продовжується робота з внутрішньо переміщеними особами, яких у Подільській громаді зареєстровано 2015.

- Фахівці Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви для виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів. Надаються й інші види послуг.

- Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Особливу увагу приділяють внутрішньо переміщеним особам. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми у села громади.

По завершенню апаратної наради очільником громади було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та директорам комунальних підприємств міста.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора