Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальних працівників Подільської громади привітали із професійним святом.

Дата: 05.11.2022 18:09
Кількість переглядів: 150

День працівника соціальної сфери відзначається у першу неділю листопада. Напередодні свята представники однієї із найгуманніших професій приймали вітання.

У Подільській громаді спектр соціальних послуг широкий – від оформлення довідок, догляду вдома до комплексних медико-соціальних послуг, що передбачають проживання людини у спеціалізованій установі. Завдяки турботі соціальних працівників реальну підтримку отримують літні люди, інваФото без описуліди, переселенці, діти та сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

Привітав соцпрацівників виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. У вітальному слові очільник громади подякував винуватцям свята за те, що попри війну, всі залишились у своєму рідному місті, на робочих місцях, не покинули своїх підопічних, не залишили свою самовіддану працю.

«Впевнений, що люди, яким ви надаєте послуги, ставляться до вас з великою вдячністю. Нехай тепло, яке ви віддаєте кожному своєму підопічному, вертається до вас сторицею. Зичу вам миру, здоров’я, Божої ласки», - зазначив Олег Албанський.

За вагомий особистий внесок у розвиток соціальної сфери, сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм Почесними грамотами міського голови очільник громади нагородив працівників соціальних служб.

Після урочистої частини соціальних працівників вітали музичними номерами учні та викладачі Подільської музичної школи «Школи естетичного виховання» та артисти міського Будинку культури. Своїми номерами радували присутніх і маленькі артистки студії танцю та циркового мистецтва «Грація».

Випадкових людей у соціальній роботі людей не буває, у цій сфері працюють тільки ті, для кого бажання і готовність допомогти – це необхідність душі. Щира подяка вам за вашу сумлінну працю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора