Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 06.11.2022 07:33
Кількість переглядів: 112

Шановні працівники соціальної сфери!

Від імені вдячної громади, міської ради та її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом!

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю.Фото без опису

Ви робите велику і важливу роботу - допомагаєте людям там, де вони самі не можуть допомогти собі. Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше. Саме через Вас держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. Сьогодні українці платять велику ціну, щоб жити на своїй землі. Не маю сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий Вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

Тож хочу побажати Вам миру, міцного здоров’я, терпіння і мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку та добробуту.

Дякую Вам за розуміння, за самовіддану працю. Зі святом!

З повагою та найщирішими побажаннями, виконуючий повноваження Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора