Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали залізничників із професійним святом.

Дата: 04.11.2022 14:15
Кількість переглядів: 154

У п'ятницю, 4 листопада, в Україні відзначають День залізничника. З нагоди свята, працівників Локомотивного депо м. Подільськ привітали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник міського голови Людмила Задорожна та депутат Подільської міської ради Максим Вакула.Фото без опису

У своєму привітанні очільник громади зазначив, що залізниця – це великий роботодавець, потужне підприємство. Та і взагалі, професія залізничника завжди була в повазі, а Подільськ здавна славився цілими династіями трудолюбивих працівників залізничного транспорту. Також Олег Албанський та депутат Подільської міської ради Максим Вакула вручили залізничникам цінні подарунки, які обов’язково стануть їм у нагоді.

Опісля привітань для гостей працівники депо провели екскурсію цехами підприємства та навчальним класами. Поспілкувавшись із керівництвом Локомотивного депо, представники міської влади визначили напрями плідної співпраці.

Сьогодні залізничники, як весь український народ, доводять нашу міць та нескореність. Дякуємо за це. З такими людьми Перемога точно буде за нами! Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров´я та нових трудових звершень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора