Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільські футболісти ФК «Локомотив» повернулися з перемогою із м. Берегово Закарпатської області, де з 25 по 28 жовтня проходив турнір Кубку ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранів 40+.

Дата: 04.11.2022 11:21
Кількість переглядів: 138

Подільські футболісти ФК «Локомотив» повернулися з перемогою  із м. Берегово Закарпатської області, де з 25 по 28 жовтня проходив турнір Кубку ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранів 40+.

Голова Подільської федерації футболу Дмитро Сергенчук завітав до стін міської ради, аби поділитися своїми враженнями від турніру.

Зустрічали футболіста виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник міського голови Людмила Задорожна та виконуючий обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський.Фото без опису

Дмитро Сергенчук у ході зустрічі зазначив, що в організацію поїздки вдалася в рамках міської Програми розвитку футболу у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2024 рр. У змаганнях взяли участь сім команд із різних куточків України. Але вже з першого дня змагань наша команда була налаштована тільки на перемогу. Подільські футболісти показали вправну підготовку, неабиякі вміння володіти м’ячем та право бути переможцями.

За три дні було зіграно 5 напружених ігор, які були досить важкими, адже суперники також були гарно підготовлені. Боротьба за перемогу точилася серйозна.

Дуже підтримували наших земляків і вболівальники. Матчі були цікавими та динамічними.

«Спорт – один з пріоритетних напрямів розвит­ку громади, і тому ми йому приділяємо велику увагу. Подільщина славиться багатьма спортсменами. Всі ми раді кожній вашій перемозі, кожному досягненню, успіху, тому, що наше спільне завдання – пропагувати здоровий спосіб життя. Продовжуємо підтримувати спортсменів, тренерів, аби наші спортсмени займалася спортом в гідних умовах», - зазначив очільник громади.

Ще раз вітаємо ФК «Локомотив» із перемогою та бажаю нам усім спільної перемоги у державі над ворогом і вам, спортсменам, у ваших досягненнях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора