Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 02.11.2022 15:33
Кількість переглядів: 126

Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.Фото без опису

Першим доповідав виконуючий обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський. Передусім, проект рішення стосувався створення при міськвиконкомі координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Це є консультативно-дорадчим органом, утвореним для вивчення проблемних питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання на території Подільської громади, а також впровадження нових підходів та нових шляхів для формування в дітей та молоді патріотизму як базової якості особистості.

Розглянули члени виконавчого комітету і питання, що стосувалися соціального та правового захисту дітей. Доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.Фото без опису

З питанням про затвердження протоколу засідання комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків при виконавчому комітеті Подільської міської ради доповідала перед присутніми Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

З наступним блоком питань доповідала Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету. Насамперед, мова йшла про допомогу нашим військовим, а саме передачу на баланс військових частин матеріально-технічних засобів.

В ході засідання обговорено та схвалено внесення доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та Фото без описупідрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на території нашої громади, з яких доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління. Загалом, з початку повномасштабного вторгнення рф на потреби наших Захисників з місцевого бюджету виділено понад 11 млн грн., адже допомога ЗСУ та всім силовим структурам - пріоритет сьогодення.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора