Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із керівниками підприємств, установ та організацій.

Дата: 31.10.2022 14:04
Кількість переглядів: 155

Щотижневу оперативну нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради, директорів комунальних підприємств та установ провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. В ході робочої зустрічі обговорювалися актуальні питання з різних сфер життєдіяльності громади.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються заяви та скарги від мешканців.

-КВЕП «Подільськводоканал», у зв’язку із можливим відключенням електроенергії, продовжує підкачку води у резервуари.

-Працівники КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» ліквідовують аварійні прориви внутрішньобудинкових теплових мереж, які виникли під час гідравлічних випробувань. Триває робота і з підготовки котельні на альтернативному опаленні.

-Для працівників КО «Благоустрій» період листопаду – час коли в рази додається роботи. Щодня комунальники прибирають опале листя. Разом з цим продовжуються роботи з прибирання міських вулиць, площ, зелених зон, виконується ремонт металевих турнікетів та контейнерів для побутових відходів. Такі ж роботи тривають і у с. Липецьке.

-КО «Міськсвітло» продовжує встановлювати вуличні на сонячних батареях по мікрорайонам міста. У пріоритеті – пішохідні переходи та найбільш людні місця. Згодом такі ліхтарі з’являться і на зупинках громадського транспорту. Відсьогодні світлофорні об’єкти працюватимуть з 07:00 години ранку по 19:00.

- ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у звичайному режимі. Проводиться ремонт під’їздів, покрівель та вентканалів багатоповерхівок, виконується прибирання на закріплених територіях та вивозиться сміття.

-У ПСКП «Меморіал-Сервіс» кажуть, що останнім часом на кладовищах міста скоєно ряд нахабних крадіжок - вандали крадуть металеві огорожі. Стосовно цього проводиться відповідна робота.

-З 1 листопада Подільський міський ринок працюватиме з 07:00 години ранку.

-Сьогодні подільські школярі повернулися до навчання. Всі заклади освіти працюють з дотриманням вимог безпеки.

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Всі заявки опрацьовуються, соціальні нарахування виплачуються. Також фахівці Департаменту консультують внутрішньо переміщених осіб.

-  Фахівці Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви для виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів.

-Заклади охорони здоров’я працюють у посиленому режимі, адже збільшилась кількість звернень до медиків через активізацію сезонних захворювань. Також лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми до сіл громади.

З метою оперативного вирішення порушених питань, очільником громади було дано ряд доручень керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора