Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева робоча нарада.

Дата: 24.10.2022 14:24
Кількість переглядів: 128

Розпочинаючи новий робочий тиждень, традиційно, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського за участі заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств відбулась щотижнева робоча нарада, під час якої було підсумовано найбільш вагомі пФото без описуитання з життя громади за останній період та заплановано спектр роботи на найближчий час.

??Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Від жителів громади надходить багато заяв та скарг, які фахівці Департаменту намагаються опрацьовувати у найкоротші терміни.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у посиленому режимі. У зв’язку із можливим відключенням електроенергії, працівники підприємства здійснюють підкачку води у резервуари.

- Фахівці КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готують систему опалення міста до зими. На минулому тижні всі об’єкти були заповнені теплоносієм, наявні пошкодження у внутрішньобудинкових системах ліквідовують. Активно займаються і підготовкою котелень на альтернативному опаленні, які можна бути використати у випадку критичної ситуації.

- Чистота і впорядкованість громади — це щоденна системна діяльність КО «Благоустрій». Комунальники прибирають вулиці, площі, зелені зони та парки, вивозять ТПВ та опале листя, а також прочищають канали для дощової води. Крім того, здійснюється ремонт дитячих майданчиків та контейнерів для відходів.

-КО «Міськсвітло» продовжує технічне обслуговування ліній електропередач. Щоб зменшити споживання електрики для стабілізації об'єднаної енергетичної системи України, спричиненої обстрілами інфраструктури російськими терористами, у громаді вимикають вуличне освітлення. Зважаючи на це, вже розглядається питання встановлення вуличних ліхтарів на сонячних батареях.Фото без опису

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у звичайному режимі. Проводиться ремонт під’їздів та покрівель багатоповерхівок, виконується прибирання на закріплених територіях та вивозиться сміття. Також керуючі кампанії продовжують активну підготовку до зими.

-Управління економічного розвитку та інвестицій проводить роз’яснювальну роботу серед підприємців щодо максимального скорочення споживання електроенергії. Пам’ятаємо, що самообмеження енергоспоживання — це те, що дозволить усім нам зберегти енергосистему країни.

-Заклади загальної середньої освіти із сьогоднішнього дня перебувають на канікулах.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. На минулому тижні зареєстровано та надано консультації 32 особам із числа внутрішньо переміщених. Загалом, у громаді зареєстровано 1992 ВПО. Також фахівцями Департаменту готуються справи для передачі їх Пенсійному фонду України.

- Фахівці Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви для виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів. Надаються й інші види послуг.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Захворюваність на коронавірусну інфекцію COVID-19 дещо знизилась. Також лікарні первинки здійснюють виїзні прийоми у села громади.

По завершенню наради виконуючий повноваження Подільського міського голови надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів міської ради та директорам комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора