Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фінішувала відкрита першість Подільської громади з футболу (сезон 2022 р.).

Дата: 24.10.2022 10:58
Кількість переглядів: 125

23 жовтня на стадіоні "Локомотив" фінішувала відкрита першість Подільської громади з футболу (сезон 2022 р.), у якій взяло участь шість команд учасників. Це  - ФК «Імперія Холоду», ФК «Борщі», ФК «Більшовик», ФК «Бочманівка», ФК «Айзберг» та наймолодші -команда КДЮСШ «Локомотив».

З початку змагань учасниками пеФото без описуршості було зіграно 30 зустрічей, за якими було дуже цікаво спостерігати та вболівати за улюблені команди.

У фінальний день відбулись заключні ігри. Перший матч між командами КДЮСШ «Локомотив» та «Борщі» завершився рахунком 7:1 на користь юнаків КДЮСШ. У другому матчі між командами «Імперія Холоду» та «Більшовик» перемогу одержали представники «Імперії» з рахунком 12:2. Вчорашня гра між командами «Айзберг» та «Бочманівка» закінчилась рахунком 2:6 на користь команди «Бочманівка».

На цьому всі ігри зіграні, результати і першого, і другого кола підбиті. І в цей хвилюючий та святковий для футболістів день, привітати всіх із завершенням змагань завітали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський та президент Федерації футболу м.Подільська Дмитро Сергенчук. Саме вони і вручили учасникам заслужені нагороди.

Тож підсумки відкритої першості Подільської міської територіальної громади наступні:

-Бронзовим призером змагань стала команда КДЮСШ «Локомотив» (м.Подільськ);

-Срібло виборола, тримаючи постійно переможців в напрузі, команда «Айзберг» (Куяльницької отг);

-Заслужене золото отримала команда «Імперія Холоду».

Та це ще не все! Варто відзначити кращих гравців команд, якими стали: Камишнюк Андрій (КДЮСШ), Лунгул Іван («Айзберг»), Юрковський Сергій («Імперія Холоду»), Мельниченко Андрій («Бочманівка»), Пастушенко Сергій («Більшовик») і Золотухін Анатолій («Борщі»).

На нагороджені жодна команда не залишилась без уваги. Всі команди- учасники були відзначені нагородами від Федерації футболу та Управління освіти і гуманітарної політики, а після урочистостей всі були запрошені на рибну юшку.

Дякуємо всім, хто причетний до даного турніру: учасникам, представникам, вболівальникам, суддям, медику та організаторам за нагоду, в такий важкий для країни час, відволіктися та насолодитися святом футболу.

Також величезна вдячність ЗСУ за можливість працювати та проводити такі спортивні свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора