Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась двадцять перша сесія Подільської міської ради.

Дата: 21.10.2022 14:48
Кількість переглядів: 175

Сьогодні, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови - секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулося засідання закритої двадцять першої сесії міської ради І скликання.

Депутатами, відповідно Фото без описудо порядку денного, розглянуто 16 рішень, які регламентують функціонування та діяльність в різних сферах життєдіяльності громади. Попередньо всі вони були опрацьовані членами профільних постійних комісій та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.

З найбільшим блоком питань доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий. Стосувалися вони переважно надання дозволу, згоди на розробку документації із землеустрою, затвердження акту визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок тощо. Також рішенням обранців затверджено проекти землеутрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, щодо їх поділу та технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в оренді, у власності.Фото без опису

Під час пленарного засідання депутатський корпус одноголосно підтримав рішення і про перейменування вулиць та провулків Подільської міської територіальної громади.

З наступного питання, а саме про внесення змін до Положення Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я доповідала Людмила Задорожна, заступник міського голови.

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг доповідала керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна. Цим рішенням передбачено надання у ЦНАП нових послуг, а саме державна реєстрація потужностей, призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення та інші.

Деякі питання не були прийняті і депутати спрямували їх на довивчення. З усіх інших питань ухвалені відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора