Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський конкурс "Козацький гарт" серед учнівської молоді.

Дата: 20.10.2022 16:27
Кількість переглядів: 184

Вчора, 19 жовтня, на базі ЗЗСО №8 здобувачі освіти змагалися у міському конкурсі «Козацький гарт», який проходить не перший рік у нашій громаді. Метою заходу є формування національної свФото без описуідомості підростаючого покоління, поглиблення знань з історії України, командна єдність та фізичне удосконалення учнівської молоді, відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу. У змаганнях брали участь команди учнів 10-11 класів ЗЗСО № 3, ЗЗСО №4, ЗЗСО №5, ЗЗСО №6, ЗЗСО №8, та ЗЗСО №9. Програма змагань складалася з 4-х конкурсів:

1. Конкурс «Візитка команди».

2. Конкурс « Як я знаю історію козацького війська».

3. Конкурс « Козацька сила» - згинання-розгинання рук в упорі лежачи.

4. Військовий конкурс – одягання протигазу ГП-5 та спорядження магазину АК.

Діти добре справилися й показали гарні результати.

Конкурсні етапи оцінювали члени журі на чолі із заступником міського голови Людмилою Іванівною Задорожною.

За підсумками конкурсу, переможне перше місце у загальнокомандному заліку отримала команда загальноосвітнього закладу №6 , на другому місці – команда ЗЗСО № 5, третє місце розділили команди ЗЗСО № 3 та ЗЗСО №4 , та четверте місце посіла команда ЗЗСО № 9. Вітаємо переможців та призерів змагань! Спостерігаючи за нашою молоддю, ми впевненні, що у нашої України світле майбутнє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора