Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вчора до Подільської громади з пастирським візитом прибув Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Патріарх Святослав (Шевчук).

Дата: 19.10.2022 15:34
Кількість переглядів: 138

Вчора до Подільської громади з пастирським візитом прибув Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Патріарх Святослав (Шевчук) у супроводі Екзарха Одеського владики Михайла Бубнія.Фото без опису

Під час відвідин, Блаженніший Святослав зустрівся із керівництвом громади. Зустріч проходила в теплій та дружній атмосфері. В ході бесіди обговорювалися перспективи подальшої співпраці та можливість будівництва на території міста Греко-Католицької Церкви, у чому зацікавлений особисто Глава Церкви та віряни, адже Подільщина - місце перехрестя культур, історії, релігії та мови. Тут завжди був мир серед безлічі конфесій.

Також мова йшла про надання гуманітарної допомоги від Патріаршої фундації УГКЦ «Мудра справа» внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у нашій громаді. Глава УГКЦ Святослав наголосив на всебічній підтримці тих, хто її потребує.

Після бесіди Блаженніший Святослав спільно із представниками міської влади оглянув земельну ділянку, яка може бути придбаною для побудови Храму.

Наприкінці Патріарх Святослав подякував за теплий прийом, можливість зустрітися, поспілкуватися та налагодити співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора