Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 17 жовтня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 17.10.2022 15:15
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 17 жовтня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директора комунальних підприємств доповіли про проведену роботу за минулий тиждень.Фото без опису

??Про головне:

• Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює в штатному режимі. Розглядаються та опрацьовуються заяви та скарги від мешканців. З жителями багатоповерхівок проводиться роз’яснювальна робота щодо укладання договорів на обслуговування внутрішньобудинкових мереж.

• Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» протягом минулого тижня ліквідовано всі аварійні ситуації на мережах водопостачання та водовідведення.

• КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», в рамках підготовки до опалювального періоду, продовжує наповнення теплоносієм мережі багатоповерхових будинків, закладів освіти тощо.

• Працівники КО «Благоустрій» утримують у належному санітарному стані громаду: прибирають вулиці, площі та зони відпочинку, вичищають парості у дворах тощо. На минулому тижні ліквідовували стихійне сміттєзвалище. У нашому місті, як і в кожному населеному пункті, переважна більшість мешканців мають розуміння про цивілізоване поводження зі сміттям, але частина з них ці поняття просто ігнорує. “Просто викинути”, “щоб позбутись”, і байдуже, як ці відходи потім забиратимуть. Шановні жителі громади! Не утворюйте стихійні сміттєзвалища. Подбайте про чистоту свого міста, культуру викидання сміття та про повагу до оточення.

• КО «Міськсвітло»: задля економії електроенергії, у Подільській громаді у вечірній час не вмикають вуличне освітлення. Такі заходи пов’язані із масовими російськими атаками на енергетичні об’єкти України. Ця практика триватиме до стабілізації ситуації в енергетичній системі країни.

• ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному стані кладовища. На кладовищах у с. Липецьке займаються підрізанням аварійних дерев.Фото без опису

• ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у звичайному режимі. Проводиться ремонт під’здів, покрівель багатоповерхових будинків та прибирання на закріплених територіях.

• Управління освіти і гуманітарної політики: сьогодні освітня галузь відновила роботу за змішаною формою навчання. Школи та садочки працюють з урахуванням всіх вимог безпеки учасників освітнього процесу.

• Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться роз’яснювальна із суб’єктами господарювання щодо легалізації зайнятості населення.

• Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Фахівцями опрацьовуються заявки на отримання пільг, субсидій та інших соціальних виплат. Продовжується робота і консультування внутрішньо переміщених осіб, яких у громаді зареєстровано 1960.

• На обліку у Подільському міському центрі соціальних служб перебуває 149 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Їм надається всебічна допомога, соціальний супровід тощо. Також проводиться роз’яснювальна робота щодо належної підготовки до опалювального сезону.

• Відділення соціально-психологічної допомоги сім’ям та особам, які зазнали вплив війни КЗ ЦНСП «Родина» поступово відновлює роботу.

• Фахівці Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви для виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів. Надаються й інші види послуг.

• Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Збільшилась кількість нових випадків захворювань на коронавірусну інфекцію COVID-19. Хворіють як діти, так і дорослі. Лікарями первинки здійснюються виїзні прийоми пацієнтів у села громади.

??У ході наради виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським було наголошено на тому,

що не варто ігнорувати сигнали "Повітряної тривоги". Щодня ми спостерігаємо, як ворог цинічно завдає ракетних ударів по Україні. Одещина – не виняток. Не давайте агресору шанс збільшити кількість жертв цієї війни. Відповідальність кожного – дбати про свою безпеку??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора