Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Разом допоможемо нашому маленькому земляку Михайлу Мемей!

Дата: 17.10.2022 13:23
Кількість переглядів: 123

Друзі, звертаємося до вас та благаємо про допомогу!

Наш маленький подільчанин Михайло Мемей потребує негайної операції з видалення залишку невуса на руці (якщо не видалити невус, є великий ризик розвитку меланоми). Часу немає, лікування вже розпочато. Батьки хлопчика сподівалися на Ізраїльський фонд, який збирав кошти для лікування Михайлика, але вони так і не перевели зібрані гроші і не виходять на зв’язок.

За підтримки Німецького фондФото без описуу «Bild», вдалося розпочати другий етап лікування, який складається з трьох операцій.

Першу операцію зроблено, але на другу і третю коштів у родини не вистачає. Операція приблизно запланована на кінець листопада, але не вистачає понад 46460$.

Погодився допомогти відкрити збір польський фонд: https://www.siepomaga.pl/michal-memei .

Родина Михайла буде дуже вдячна за будь-яку допомогу, репост, підтримати фінансово. Будь-яка допомога дозволить хлопчику жити повноцінним життям і не боятись, що родимка може переродитись в меланому.

Просимо вас робити репости, щоб якомога більше людей дізналося про збір! Для вас – це дрібниця, а для родини Мемей – шанс назбирати кошти на операції для хлопчика. На цей час збір стоїть на місці. Залишилось дуже мало часу до другої операції, щоб закрити таку велику суму.

Родина Михайлика не в змосі самостійно знайти такі гроші. Надіємось та віримо, що спільними зусиллями ми зможемо зібрати необхідну суму.

Також ви можете допомогти особисто:

Карта мами Мемей Мар'яни Михайлівни:

Гривнева карта: 4149 4993 7555 1460

Доларова карта: 4149 4993 4531 4312.

Будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу!?

Посилання на фонд: https://www.siepomaga.pl/michal-memei


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора