Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання із міні-футболу серед військових.

Дата: 17.10.2022 09:34
Кількість переглядів: 139

До Дня захисників та захисниць України, відділом фізичної культури і спорту УОГП були проведені змагання з міні-футболу серед військових та силових структур, метою яких було дати змогу нашим воїнам відволіктись від обставин сьогодення і активно відпочити.Фото без опису

Під час урочистого відкриття змагань, до всіх присутніх з вітальним словом звернулась заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, після чого було проведено жеребкування та почались ігри.

Чотири команди, а саме Подільський РТЦК та СП, в/ч А 1536, Подільський прикордонний загін та команда залізничників "Локомотив" виборювали звання найкращої, граючи по коловій системі. Азарту, емоцій та фізичної активності було через край.

По закінченні змагань, право називатись найсильнішою командою вибороли залізничники -  команда "Локомотив", учасники якої не програли жодної зустрічі. Їм величезна вдячність за те, що надали командам військових змогу сповна відчути дух суперництва. Але, так як свято футболу було організовано саме для військових, то і місця визначались серед них.

  • Володарями кубку за І місце стала команда в/ч А 1536;
  • Срібний кубок за ІІ місце виборола команда Подільського прикордонного загону.
  • Бронзовим кубком за ІІІ місце були нагороджені представники Подільського РТЦК та СП.

Нагородження провів т.в.о. начальника управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський.

Усі  учасники отримали від дітей внутрішньо переміщених сімей невеличкий сувенір-оберіг ручної роботи з побажаннями і смаколики від Ірини Малохович.

Отже, тримаємо себе в формі, демонструємо гарний приклад підростаючому поколінню та віримо в ЗСУ.

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора