Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Дата: 17.10.2022 09:14
Кількість переглядів: 120

Об’єднавши зусилля, продовжуємо допомагати нашим воїнам! Наші захисники та захисниці боряться за Україну на фронті, а ми повинні не забувати про важливість боротьби та підтримки в тилу. Бо кожен з нас — це зараз боєць на своєму фронті.

Цими вихідними у центрі міста відбувсФото без описуя благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Майстри народної творчості, хендмейдери, наші дівчата із волонтерських загонів «Паляниця» та «Шалені голки» виставили на продаж кулінарні вироби, іграшки, вишукані прикраси, картини, сувеніри тощо.

Все розліталося на «Ура»! На локації панувала тепла, патріотично налаштована атмосфера.

Щира подяка всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу. Дякуємо за кожну гривню, яку ви передали. Це маленький внесок для великої справи! І це свідчить про згуртованість подільчан, про готовність допомагати ЗСУ та про любов до України.

Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй армії та Батьківщині! Наближаємо Перемогу разом!

Всі вилучені кошти з продажів підуть на закупку продуктів для приготування смаколиків нашим Захисникам, які прямо зараз боронять нас від російських окупантів.

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора