Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Захисників та Захисниць України!

Дата: 14.10.2022 08:09
Кількість переглядів: 151

Шановні Воїни-Захисники та Захисниці! Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

Сьогодні все свідоме українство, всі ті, хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя. Відзначення Дня Захисників та Захисниць України, який ми вФото без описуідзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, наповнений для кожного з нас особливим змістом, оскільки український народ продовжує мужньо відстоювати незалежність і територіальну цілісність нашої держави у боротьбі з російським агресором. Це свято пам’яті про наших звитяжних предків, які ціною своїх життів виборювали право на незалежність і волю. Свято вшанування козацької доблесті. Свято вдячності Героям УПА, які захищали свою землю. Це день вшанування Героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України.

Подвиг захисників України різних часів — це та велика і велична правда історії, яку не зможуть спотворити і перекреслити рашисти.

Українське козацтво, яке є уособленням національного характеру - це гідний взірець для молоді, яка доводить свою вірність єдиній соборній державі - Україні, відстоюючи вже в наш час у жорстоких боях за незалежність і цілісність України. І мова йдеться не лише про чоловіків, адже серед тих, хто захищає наш спокій, є й тендітні дівчата, жінки, перед сміливістю яких ми схиляємо голови.

Ви, наші Захисники та Захисниці - є прикладом реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочним свідченням єдності всіх поколінь нашого народу.

Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за нашу свободу. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра, миру та успіхів у військовій службі.

Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора