Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 13.10.2022 10:30
Кількість переглядів: 122

12 жовтня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови – секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. На розгляд членів виконкому було винесено 9 питань, що стосуються життєдіяльності громади.Фото без опису

Зокрема, обговорено питання встановлення тарифів не теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії для населення, бюджетних установ та інших споживачів КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» на 2022-2023 рр. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів про мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію, тариф залишається на рівні минулого опалювального періоду, тобто для споживачів він не підвищиться.

У доповіді начальника Служби у справах дітей Анастасії ЄфімовФото без описуої йшлося про захист прав та законних інтересів дітей. Варто зауважити, що всі питання, які стосуються соціального захисту дітей, попередньо були розглянуті на засіданні відповідної профільної комісії.

Заслухали члени виконкому і низку питань соціального характеру, а саме про затвердження складу комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків. Доповідала Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

На розгляд членів виконавчого комітету було винесено і ряд фінансових питання, з яких доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління.

Розглядалися й інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора