Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання Ради голів квартальних комітетів.

Дата: 07.10.2022 14:25
Кількість переглядів: 198

6 жовтня відбулось чергове засідання Ради голів квартальних комітетів за участі радника Подільського міського голови Марії Мазур, голови Організації ветеранів України Подільської міської ради Степана Бацури, директора Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Алли Перепелиці та старшого інспектора відділу інспекційно-адміністративного нагляду Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Галини Волошиної.

На засідання були запрошені і представники Подільського місцевого Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, які ознайомили присутніх із функціями Центру, надали інформацію про земельні питання та контакти найближчого бюро правової допомоги.

Про роботу міської влади у період дії військового стану доповіла радник міського голови Марія Мазур. Головним напрямом роботи структурних підрозділів міськради сього є підготовка до громади до життя в осінньо-зимовий період. Усі служби працюють стабільно, проблемні питання життєзабезпечення Подільської громади вирішуються у робочому порядку. Значна увага приділяється внутрішньо переміщеним особам, вразливим категоріям населення та допомозі Збройним Силам України.

Марія Мазур, від імені виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського подякувала квартальним за співпрацю, розуміння та підтримку.

Далі перед присутніми виступила Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, яка розповідала про порядок нарахування субсидій та пільг.

Зі звітом «Про діяльність органів самоорганізації населення Подільської громади за 9 місяців поточного року» доповідала голова квартальних комітетів Валентина Бондаренко. Доповнила звіт Галина Волошина, акцентувавши увагу на сумісній роботі Департаменту ЖКГ з квартальними в питаннях санітарного стану та благоустрою громади. Також всі учасники наради обговорювали підготовку до опалювального сезону. Для розповсюдження інформації серед населення були роздані інформаційні матеріали.

Наприкінці засідання Валентина Бондаренко ознайомила всіх із планом роботи на найближчий місця та подякувала керівництву громади за плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора