Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагородження Почесними грамотами Одеської обласної ради до 90-річчя утворення Одеської області.

Дата: 07.10.2022 11:53
Кількість переглядів: 340

27 лютого Одеській області виповнилося 90 років від дня її утворення. На жаль, таку визначну дату нам довелося зустрічати в умовах війни. Від імені голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, Почесні грамоти за плідну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економФото без описуічний добробут і процвітання регіону, значні досягнення у професійній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди 90-річчя утворення Одеської області вручив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський заступнику міського голови Людмилі Задорожній та директору КП «Телекомпанія «ПЕТ» Ярославу Захарову. Також Почесними грамотами нагороджені Марина Тепла, голова правління ГО «Центр дитячого розвитку «Академія дитинства» - депутат Подільської міської ради, Сергій Дунєв, директор ТОВ «Світоч» та Василь Базга, директор ПП «Світлана», відзнаки яким будуть обов’язково передані.

Одещина – наш рідний дім, який ми спільними зусиллями, у такий важкий час, намагаємося облаштовувати, наповнювати теплом, любов’ю та добробутом.

Вітаємо наших земляків! Бажаємо міцного здоров‘я, родинного затишку, добробуту, благополуччя та головне - мирного неба над головою!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора