Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Україні почалася поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України.

Дата: 06.10.2022 15:37
Кількість переглядів: 193

В Україні почалася поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України. З жовтня ПФУ розпочав фінансувати призначені субсидії та пільги. Для обговорення змін, що внесені до Постанови Кабінету Міністрів України щодо надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулась робоча зустріч із начальником відділу обслуговування громадян №13 (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в Одеській області Оленою Швець, директором Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Аллою Перепелицею та заступниками міського голови Людмилою Задорожною і Таїсією Скрипнік.

Згідно з Постановою, зараз діє перехідний період, а вже з 1 грудня поточного року заяви для призначення субсидій прийматимуть органи Пенсійного фонду України. У ході зустрічі присутні заслухали інформацію про те, як відбуватиметься передача відповідних повноважень від Департаменту соцзахисту до Пенсійного фонду.

Зараз завдання номер один – аби жодні організаційні моменти не вплинули на отримання цієї грошової допомоги та щоб жителі громади не відчули перехідного періоду. Зі свого боку всі задіяні служби робитимуть все можливе для підтримки населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора