Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Замість касових апаратів: Державна податкова служба доопрацювала застосунок, через який продавці та кур'єри можуть приймати оплати.

Дата: 06.10.2022 14:53
Кількість переглядів: 124

Замість касових апаратів: Державна податкова служба доопрацювала застосунок, через який продавці та кур'єри можуть приймати оплати.

Під час війни підтримка бізнесу є одним із найважливіших завдань держави. Вже два роки як ВРУ дала можливість підприємцям використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій замість звичайних касових апаратів. Це зручно та економно, адже не потрібно купувати дорогі касові апарати та регулярно їх обслуговувати. Замість них — програма на комп'ютері або застосунок у смартфоні.

До того ж, програмний реєстратор розрахункових операцій набагато оперативніший за апаратні. Наприклад, якщо ваш бізнес — служба доставки, ви працюєте з безліччю кур’єрів і їм потрібні портативні касові апарати, можете видати їм смартфони для прийому оплат або використовувати їхні особисті гаджети.

Таким чином, після кожної успішної розрахункової операції до державної податкової служби надходить інформація про суму покупки, перелік товару, тип податку та його розміри, найменування юрособи або ФОП, ПІБ касира, ідентифікатор чека, дату, час операції, версію протоколу.

Завантажити програмне забезпечення від Державна податкова служба України можна для iOS, Android, Windows та вебверсію за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

Зручний застосунок та ПЗ від державної податкової служби допоможе бізнесу дотримуватися вимог податкового законодавства, а покупців — захистити від втрати чеків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора