Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева нарада за участі директорів комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів міської ради.

Дата: 04.10.2022 14:18
Кількість переглядів: 218

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу за минулий тиждень.Фото без опису

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівці опрацьовують заявки та скарги від мешканців міста.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» поінформувала, що протягом минулого тижня перебоїв із водопостачанням не виникало. Проводиться технічне обслуговування ВНС.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» завершило підготовку до майбутнього опалювального сезону. Магістральні мережі заповнюються теплоносієм. Старт опалювального сезону буде після того, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря буде становити +8°С та нижче.

-Працівники КО «Благоустрій» продовжують утримувати у належному санітарному стані громаду: щоденно прибираються вулиці, площі, зони відпочинку. Щотижнево відбувається ревізія та прочистка лотків водовідведення у мікрорайонах міста. Також ремонтується обладнання дитячих майданчиків. Такі ж самі роботи проводяться і у с. Липецьке.

-Світлофорне господарство, вуличне освітлення працює безперебійно, зазначили у КО «Міськсвітло». Працівники оперативно реагують на заяви мешканців.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» наводять лад на кладовищах: вивозиться сміття та опале листя.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у звичайному режимі. Проводяться планові ремонтні роботи у під’їздах та покрівель багатоповерхівок, а також прибирання на закріплених територіях.

-Заклади освіти продовжують працювати за змішаною формою навчання. Із вчителями закладів загальної середньої освіти проводиться навчання щодо використання електронних журналів, завдяки яким батьки зможуть онлайн стежити за успішністю своїх дітей та бачити коментарі педагогів. Продовжується і активна співпраця і з рятувальниками. Вже заплановані нові зустрічі надзвичайників з вчителями та батьківською спільнотою, на яких обговорюватимуться заходи безпеки та правила поведінки всіх учасників освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога».

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. На маршрути виходять 15 автобусів. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Продовжується і співпраця із Подільським міськрайонним центром зайнятосФото без описуті щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. На обліку в центрі зайнятості перебуває 88 осіб, працевлаштовано – 23.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Триває прийом заяв від мешканців громади на отримання соціальних виплат. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у Подільській громаді зареєстровано 1925.

-На обліку у відділенні соціального обслуговування «Вдома» ЦНСП «Родина» перебуває 256 осіб, у стаціонарному – 22 особи похилого віку.

- Фахівці Подільського міського центру соціальних служб здійснюють соціальний супровід, активно співпрацюють із благодійними фондами, а також надають гуманітарну допомогу як вимушеним переселенцям, так і вразливим категоріям населення.

- Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. На завершальній стадії наповнення реєстру ВПО.

-У Подільській громаді зафіксовано різкий стрибок захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. На лікуванні у сімейних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги 60 пацієнтів. Нагадаємо, у громаді функціонує пункт вакцинації проти COVID-19. Зробіть щеплення, не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора