Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике чорне горе накрило Подільську громаду..

Дата: 04.10.2022 09:29
Кількість переглядів: 268

Велике чорне горе накрило Подільську громаду.. З сумом та сльозами на очах  подільчани прощались із загиблим Героєм, нашим земляком – Віталієм Букацела. Розділити горе з сім’єю загиблого Захисника прийшли друзі, побратими та представники міської влади.Фото без опису

Віталій був привітним і усміхненим хлопцем, який щиро любив свою землю. На жаль, його життя обірвалося 8 вересня 2022 року від важкого поранення, отриманого під час виконання бойового завдання на Херсонщині.

Він служив вірою і правдою нашій Україні, за її свободу і Незалежність, за майбутнє кожного з нас.

Панахиду за загиблим воїном відправив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Героя України. Схиляємо голови та шануємо кожного, хто поклав своє життя за свободу і любов до рідної землі. Вічна пам’ять Герою, Захиснику України. Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора