Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цими вихідними відбувся благодійний концерт вихованців студії танцю та циркового мистецтва «Грація».

Дата: 03.10.2022 09:03
Кількість переглядів: 220

Підтримка військовослужбовців для юних подільчан – це вже звична і буденна справа. Вони збирають кошти, створюють обереги тощо, аби пришвидшити Перемогу України.

Цими вихідними відбувся благодійний концерт вихованців студії танцю та циркового мистецтва «Грація». Юні артФото без описуисти об’єдналися заради однієї мети — підтримати воїнів-земляків, які героїчно стоять на захисті нашої держави та оберігають мир і спокій кожного з нас.

Художній керівник «Грації» Марина Тепла зізнається, що дітки дуже ретельно готувалися до заходу. Самі готували патріотичні номери, обирали музичний супровід та костюми. Деякі номери для тренера стали сюрпризом.

На початку благодійного концерту всі присутні вшанували хвилиною мовчання українських воїнів, які полягли в боях із загарбниками.

Завітали на концерт, аби підтримати маленьких українців і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та заступник міського голови Людмила Задорожна. У своєму зверненні очільник громади зазначив, що спостерігаючи те, як наші діти підтримують українську армію, російському агресору нас ніколи не здолати.

Далі артисти дарували глядачам чуттєві номери. Присутніх зачаровували виступами і діти, які покинули свої домівки та зараз проживають на території нашої громади.

До слова, у ході концерту всі охочі могли не лише насолоджуватися чудовими номерами від вихованців «Грації», а й придбати різні смаколики та сувеніри від народних майстрів міста. Всі вилучені кошти передадуть на підтримку наших Героїв.

Протягом всього часу, посеред парку сто¬яли скринь¬ки і ко¬жен, хто ба¬жав, міг до¬лу¬чи¬ти¬ся до збо¬ру кош¬тів для на¬ших за¬хис¬ни¬ків. Спільними зусиллями вдалося зібрати 13 тис. грн., які підуть на придбання автомобіля для Збройних Сил України.

Цей захід вкотре показав силу нашого духу і єдність! Велика вдячність кожному воїну, який нині захищає нашу землю! Честь нашим маленьким артистам і тренерам студії танцю та циркового мистецтва «Грація», що пропагують українське і своїми благодійними виступами допомагають наблизити ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора